kvARTopis vas poziva na druženje sa Sinišom Babićem i njegov biciklopis kroz slike i priču. Riječju, fotografijama i video materijalom prenijeti će nam već ispisane te ispričati neispisane detalje njegovog drugog prelaska australskog kontinenta biciklom.
O klokanima, orlovima, govedima, dobrom i lošem makadamu na dugim australskim cestama, gostoljubivim Australcima te ostalim “biserima” dugog puta, u petak 22.11. s početkom u 19h u Ilici 227/1.kat.

ULAZ SLOBODAN!

Sinisa Babic je ultra-maratonski biciklist koji je u životu prevezao više kilometara, nego je udahnuo udaha, koji vozi više nego spava, a 7. rujna 2019. Započeo je 4000km dugu utrku Race to the Rock. Dodatnih 2000km kojima je spojio sjeveroistok i jugozapad australskog kontinenta, bio je posveta i humanitarni pothvat za kronično bolesnu djecu u bolnici Gornja Bistra.
Ovime njegov pothvat prestaje biti tek utrka „do kamena“ i postaje pothvat sa svrhom i simbolikom nadilaženja prepreka, guranja tj. vrćenja za one koji svakodnevno guraju na granici mogućeg – „Beyond The Rock“.
FB event:
https://www.facebook.com/events/454475898515825/