kvARTopis vas poziva na intermedijalnu večer audio vizualnog sastava Doktor Krleža!

Utorak, 16. srpnja 2019. u 21:00 

Dvorišni prostor Akademije likovnih umjetnosti

Ilica 85

ULAZ SLOBODAN!

Doktor Krleža je audio vizualan sastav od tri izvođača koji međusobno surađuju i komuniciraju putem medija slike, teksta, glasa i zvuka. Stvarajući prostor, fiktivan i realan, u kojem se ti mediji podudaraju nastaje intermedijalna izvedba u kojoj se istražuju poveznice navedenih metoda komunikacije. Kako izgleda prostor u kojemu tekst postaje glas i slika, kako slika utječe na zvuk i prostor te gdje se svi spajaju temeljne su okosnice ovoga rada.

Marin Tudor: dijaprojektor i prostor

Dora Fodor: zvuk i glas

Eva Milković: tekst i prostor

Marin Tudor (11.1.1980., Split), vizualni umjetnik i glumac. Diplomirao glumu na Fakultetu humanističkih nauka na Univerzitetu Džemal Bijedić u Mostaru.

Dora Fodor (30.1.1993., Zagreb), vokalistica i audiovizualna umjetnica. Nakon završenog preddiplomskog studija Modni dizajn na Tekstilno tehnološkom fakultetu upisuje diplomski studij Novi mediji na Akademiji likovnih umjetnosti na kojem će diplomirati u 9. mjesecu 2019. godine.

Eva Milković (29.12.1991., Beč), intermedijalna umjetnica. Nakon završenog preddiplomskog studija Medijski dizajn na Sveučilištu Sjever upisuje diplomski studij Novi mediji na Akademiji likovnih umjetnosti na kojem će diplomirati u 9. mjesecu 2019. godine.

FB EVENT:

https://www.facebook.com/events/360510197996722/