Radionica Mali svijet trikova i iluzije započela je s radom no ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta stoga ne propustite priliku uključiti se u naš “Mali svijet”

Mađioničarstvo je svojevrsna umjetnost koja se bavi stvaranjem iluzija i odvraćanja pozornosti ljudi od realnosti, prvi put dokumentirano 1700. godine p.n.e..

 Cilj nam je otvoriti vrata jednog čudnog, drugačijeg i od javnosti povučenog svijeta, svijeta mađioničara, nedokučivu i očaravajuću umjetnost iluzije.

Osposobiti polaznike za sintezu i uočavanje bitnog u savladavanju praktičnih i teoretskih sistema i principa iluzionizma; razvijanje ljubavi prema iluzionističkom stvaralaštvu. Razvijanje motoričkih vještina, konstruktivnog mišljenja, matematičkog rješavanja problema, poticanje mašte, kreativnosti i slobodnog razvoja ličnosti.

 Učenje trikova zabavlja i opušta, razvija kreativnost i motoričke sposobnosti te je odličan način za izgradnju boljeg odnosa i povećanje želje za učenjem i savladavanjem novih vještina.

Voditelj: DRAGUTIN JAPEC – mađioničar Japa godinama uspješno nasmijava i oduševljava kako djecu tako i odrasle.Uz nastupe i kreativne radionice često sudjeluje u humanitarnim akcijama.

/za djecu od 9 godina pa nadalje/

2.10 – 4. 12. 2017.

Ponedjeljkom 19:00 – 20:00 /10 termina x 1 sat/

Više informacija na facebook stranici https://www.facebook.com/CentarCesarec/