INFORMACIJE O OPCIJAMA DOLASKA NA MEDVEDGRAD:

 

  • ORGANIZIRANIM MINIBUSOM NA RELACIJI ŠESTINSKA CRKVA- MEDVEDGRAD

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz od Šestinske crkve do Medvedgrada. Polazak prvog minibusa je ispred Šestinske crkve u 18.30 h, uz kružne vožnje do 20.45 h. Nakon iskrcaja do Medvedgrada ima još desetak minuta hoda. Ulaz publike u prostor Medvedgrada predviđen je od 19:00 h, a povratak  je organiziran po završetku koncerta.

  •  JAVNIM PRIJEVOZOM IZ GRADA DO ŠESTINSKE CRKVE:

BRITANAC-ŠESTINSKA CRKVA, redovna Zetova Linija 102

  •  PJEŠICE:

Planinari i svi ljubitelji prirode i Medvednice znaju da šetnja od Šestinske crkve do Medvedgrada traje cca. sat vremena (4,2 km) uz važnu napomenu –ne skrećite s puta!

  •  AUTOMOBILOM:

Broj mjesta vrlo je ograničen te apeliramo da svakako dođete organiziranim prijevozom.

  • JAVNIM PRIJEVOZOM IZ GRADA + OPCIJA PJEŠICE DO MEDVEDGRADA:

Mihaljevac – Britanac, linija 102 do Šestinske crkve, nastavak slijedi pješke stazom 12 (od Lagvića do Medvedgrada)

  • EKO TAXI:

Dogovorili smo jediničnu cijenu od 35,00 kn za relaciju od Šestinske crkve do Medvedgrada (ista cijena za povratak) za sve one koji žele autom do samog ulaza u Medvedgrad ili ne žele čekati minibus i hodati od rampe još 10-ak minuta do ulaska u Medvedgrad. Cijenu vožnje plaćaju posjetitelji.

 

 

VAŽNA PREPORUKA:

Za posjetitelje su predviđena mjesta za sjedenje, a mogu se ponijeti  vlastiti jastuci i dekice za potpun ugođaj ovog iznimnog glazbenog doživljaja s pogledom na Zagreb noću. Kao i svake godine, osim pozitivne energije i udobnih cipela, posjetitelje se podsjeća da ne zaborave ponijeti vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno.