3.10.-5.12.2016.

ponedjeljkom 19:00 – 20:00

 

Oduvijek su vas zanimali mađioničarski trikovi i fasciniralo vas je umijeće koji oni posjeduju? Postani vrsni mađioničar i zadivi sve oko sebe trikovima! UPIŠI SE i zagrabi u šešir čarobnih trikova i iluzionističkog umijeća!

(9 + godina)

3.10.-5.12.2016.

ponedjeljkom 19:00 – 20:00, /10 termina x 1 sat/

Ilica 227/3.kat

cijena: 300,00 kn /plativo u 2 mjesečne rate po 150,00kn / Autor i voditelj: Mađioničar JAPA

Autor i voditelj: DRAGUTIN JAPEC – mađioničar Japa godinama uspješno nasmijava i oduševljava kako djecu tako i odrasle. Uz nastupe i kreativne radionice često sudjeluje u humanitarnim akcijama.

 

Svijet magije nema koga ne fascinira.

Mađioničarstvo je svojevrsna umjetnost koja se bavi stvaranjem iluzija i odvraćanja pozornosti ljudi od realnosti, prvi put dokumentirano 1700. godine p.n.e..

Cilj nam je djeci otvoriti vrata jednog čudnog, drugačijeg i od javnosti povučenog svijeta, svijeta mađioničara, nedokučivu i očaravajuću umjetnost iluzije. Osposobiti polaznike za sintezu i uočavanje bitnog u savladavanju praktičnih i teoretskih sistema i principa iluzionizma; razvijanje ljubavi prema iluzionističkom stvaralaštvu. Razvijanje motoričkih vještina, konstruktivnog mišljenja, matematičkog rješavanja problema, poticanje mašte, kreativnosti i slobodnog razvoja ličnosti.

Učenje trikova zabavlja i opušta, razvija kreativnost i motoričke sposobnosti te je odličan način za izgradnju boljeg odnosa i povećanje želje za učenjem i savladavanjem novih vještina.

 

Prijave i informacije:

radionice@centarcesarec.hr