Centar za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Menart BPM-om i  Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“

Luce/Sara Renar, Urban&4, ELEMENTAL

 ZAGREB, 14. / 15. / 16. srpnja, MEDVEDGRAD 2016.

Nakon sinoćnjeg fenomenalnog nastupa na Šalati, uoči još jednog izdanja Zagreb Callinga, grupa Elemental najavila je još jedan nastup u Zagrebu u nešto drugačijem ambijentu. 16. srpnja nastupit će na Medvedgradskim glazbenim večerima. Ulaznice su od danas puštene u prodaju i možete ih kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna putem sustava Ulaznice.hr. Od danas je u prodaju pušteno i 20 paket ulaznica za sve tri večeri koje će u prodaji biti dostupne do četvrtka 30.6.2016. Cijena paketa iznosi 200 kn umjesto 230 kn. 

Prvi dan Medvedgradskih glazbenih večeri, točnije 14. srpnja nastupit će LUCE i Sara Renar, dok će u sklopu programa Akustika na vrhu kule nastupiti Side Project. Dok je Lucin posljednji singl „Dogodila se dosada“ i dva mjeseca nakon izlaska i dalje aktualan na radio postajama diljem Hrvatske, Sara je svoj novi singl „Dani bez sjena“ predstavila prije par dana. Upravo oni koji dođu 14.srpnja na Medvedgradske glazbene večeri imat će priliku među prvima čuti live izvedbu ove pjesme. Već sljedeći dan na kuli nastupa Voland Le Mat za kojeg više nema ulaznica, a na glavnu pozornicu Medvedgrada dolaze Urban&4 začiji je koncert zbog velikog interesa pušteno dodatnih 100 karata u prodaju. Treći dan – 16. srpnja na glavnoj pozornici nastupa Elemental dok će na Vrhu kule nastupiti FOR.

Četvrtak, 14.7.2016.

Akustika na vrhu kule

Side Project u 20 sati

 

Velika scena:

LUCE/SARA RENAR u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 60  kn / na dan koncerta: 80 kn

 

Petak, 15.7.2016.

Akustika na vrhu kule

Voland Le Mat u 20 sati

 

Velika scena:

URBAN&4 u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 90 kn / na dan koncerta: 110  kn

Subota, 16.7.2016.

Akustika na vrhu kule

FOR u 20 sati

 

Velika scena:

ELEMENTAL u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn / na dan koncerta: 100 kn

 

INFORMACIJE O ULAZNICAMA:

Pojedinačne ulaznice možete kupiti online putem www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik…). U prodaju je za početak pušteno 230 pojedinačnih ulaznica. Program „Akustika na vrhu kule“ ne plaća se posebno, a na njemu će moći prisustvovati samo trideset dovoljno brzih kupaca isključivo pojedinačnih ulaznica koji pri kupnji izaberu opciju s programom „Akustika na vrhu kule“, s obzirom da taj program nije uključen u paket.

 

U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222.

 

INFORMACIJE O PRIJEVOZU:

 

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.

Polasci minibusa kod Šestinske crkve ići će prema sljedećem rasporedu: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45. Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još 10-ak minuta hoda, a povratak  je organiziran po završetku koncerta.

 

Organizatori ljubazno mole za strpljenje zbog zahtjevnosti sljemenskih cesta i lokacije.

Ulaz publike u prostor Medvedgrada od 19:00 sati!

Medvedgradska vrata otvaraju se u 19 sati kako bi posjetitelji do koncerata mogli prošetati između drevnih zidina, zaviriti u njihove tajne zakutke i osluhnuti njihove poviješću natopljene priče.

Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću. Kao i svake godine, osim pozitivne energije i udobnih cipela, ni ove godine ne zaboravite ponijeti i vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno!

 

Program 2016. je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul.

Sve informacije pratite na Facebook eventu Medvedgradske glazbene večeri ili na stranicama organizatora:

www.centarcesarec.hr

www.pp-medvednica.hr

menart.hr/bpm

 

***

Vizual plakata Medvedgradskih glazbenih večeri u visokoj rezoluciji, možete preuzeti na sljedećem linku:

http://www.phunet.com/promo/MGV_plakat_2016./