Zagrabi u šešir mađioničarstva i iluzionističkog umijeća!

(8-12 god)

Ponedjeljkom 19-20h

Početak nastave 5.10. do 7.12.2015.

Cijena: 300 kn za cijeli tečaj (50% popusta za drugo i treće dijete iz obitelji)

Lokacija: Ilica 227/I.kat

Svijet magije nema koga ne fascinira.

Mađioničarstvo je svojevrsna umjetnost koja se bavi stvaranjem iluzija i odvraćanja pozornosti ljudi od realnosti, prvi put dokumentirano 1700. godine p.n.e..

Cilj nam je djeci otvoriti vrata jednog čudnog, drugačijeg i od javnosti povučenog svijeta, svijeta mađioničara, nedokučivu i očaravajuću umjetnost iluzije. Osposobiti polaznike za sintezu i uočavanje bitnog u savladavanju praktičnih i teoretskih sistema i principa iluzionizma; razvijanje ljubavi prema iluzionističkom stvaralaštvu. Razvijanje motoričkih vještina, konstruktivnog mišljenja, matematičkog rješavanja problema, poticanje mašte, kreativnosti i slobodnog razvoja ličnosti.

Učenje trikova zabavlja i opušta, razvija kreativnost i motoričke sposobnosti te je odličan način za izgradnju boljeg odnosa i povećanje želje za učenjem i savladavanjem novih vještina.

Voditelj:

DRAGUTIN JAPEC – mađioničar Japa godinama uspješno nasmijava i oduševljava kako djecu tako i odrasle. Uz nastupe i kreativne radionice često sudjeluje u humanitarnim akcijama.