Sutra započinju Medvedgradske glazbene večeri koje će trajati od 17. – 19. srpnja!

S obzirom na povoljnu vremensku prognozu pustili smo još ulaznica u prodaju za sve tri večeri.

Koncerti će se održati prema planu na otvorenom, a ulaznica možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima; TISAKmedia, Integral Zagreb, Aquarius Records i sva ostala prodajna mjesta koja možete pronaći u sustavu ulaznice.hr. U prostore Medvedgrada publika će moći ulaziti od 19:00 sati.

Ovog četvrtka, 17. srpnja, započinje trodnevno glazbeno putovanje na Medvedgradu, čija će vrata, svojim koncertom, otvoriti grupa Meritas. Publici će predstaviti svoj novi album pod nazivom „Gle”, a cure su, ovom prilikom, najavile i svoju posebnu gošću – jedinstvenu Jelenu Radan! Sljedeći dan, 18. srpnja, na medvedgradsku pozornicu, izaći će Zoran Predin u društvu Damira Kukuruzović Django Group, dok će u subotu, 19. srpnja, program zatvoriti Tamara Obrovac Transhistria Quartet.

 Četvrtak, 17.07.

Akustika na kuli – Queen of Sabe u 20 sati

MERITAS u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 70 kn/na dan koncerta: 90 kn

 Petak, 18.07. u 21 sat

Akustika na kuli – Nina Romić u 20 sati

ZORAN PREDIN & DAMIR KUKURUZOVIĆ DJANGO GROUP

Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn/na dan koncerta: 100 kn

Subota, 19.07. u 21 sat

Akustika na kuli – Sara Renar u 20 sati

TAMARA OBROVAC TRANSHISTRIA QUARTET

Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn/na dan koncerta: 100 kn

Ulaznica možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na ovlaštenim prodajnim mjestima; TISAKmedia, Integral Zagreb, Algoritam Profil Mozaik, Aquarius Records, Croatia Records i sva ostala prodajna mjesta koja možete pronaći u sustavu ulaznice.hr. Ove godine možete ostvariti i dodatnih 10% popusta na online kupnju ulaznica putem MasterCard-a i Maestro kartica.

INFORMACIJE ZA POSJETITELJE:

Do najzahtjevnije koncertne lokacije u Zagrebu tih dana će se moći doći i automobilom, no zbog vrlo ograničenog broja parkirnih mjesta osigurali smo i BESPLATAN minibus i to od početne stanice kod Šestinske crkve pa sve do Medvedgrada i natrag. Polasci će biti u 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45, a povratak je planiran nakon svakog koncerta. U dogovoru s organizatorima, kod Šestinske crkve, stajat će i taksi koji će prevoziti posjetitelje do samog Medvedgrada, po posebnoj cijeni od 35 kuna u jednom smjeru.

Sve informacije pratite na:

www.centarcesarec.hr

www.pp-medvednica.hr

bpm.menart.hr