Centar za kulturu i film August Cesarec  u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Medvednica najavljuje jedinstvene MEDVEDGRADSKE GLAZBENE VEČERI

RUNDEK CARGO TRIO

Petak, 19. 07. od 21 sat

Ovo neobično i impresivno glazbeno putovanje definitivno je pravo otkriće za ljetne festivale, koncertne dvorane i klubove, stoga što Rundek Cargo Trio nikoga ne ostavlja ravnodušnim.  Do sada su imali preko stotinu nastupa diljem Europe! Legendarne pjesme iz Rundekove bogate karijere čine vrhunac svakog nastupa i čini vam se da bi u njima mogli uživati vječno… Rasprodani koncerti, trosatni nastupi i “simfonija” europskog spleena u koji su utkani zvukovi daleke Indije, Rusije ili Balkana – sve to donosi Rundek Cargo Trio.

 Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn

 Na dan koncerta: 100 kn

PRODAJA ULAZNICA: www.ulaznice.hr

TISAKmedia, Integral Zagreb, Profil Mozaik, Aquarius Records, Croatia Recods i sva prodajna mjesta u sustavu ulaznice.hr


JASNA BILUŠIĆ, uz klavirsku pratnju Dinka Appelta

skice iz života Edith Piaf

 autori programa Jasna Bilušić i Dinko Appelt

 Subota, 20. 07. od 21 sat

 Glazbena priča o životu i karijeri francuske šansonijerke Edith Piaf u kojoj se kroz anegdote iz njezine prebogate biografije i uz izbor kompozicija, priča jedna izuzetna životna priča jedinstvene žene i umjetnice, legende francuske i svjetske glazbene kulture.

 ”Burne ljubavne avanture, alkohol i droga koje su Edith Piaf donijele titulu tragičarke šansone, Jasna Bilušić maestralno je osmislila i predstavila na svoj način.” (Ratko Čangalović, Jutarnji list)

  ”…(Jasna Bilušić) savršeno može ”skinuti” osobiti stil sićušne legende, ali razborito izbjegava doslovnost oponašanja, ostavljajući prostor samosvojnosti snažna izraza…”  (Maja Stanetti, Večernji list)

 Cijena ulaznice: pretprodaja 60 kn

  Na dan koncerta: 80 kn

 PRODAJA ULAZNICA: www.ulaznice.hr

 TISAKmedia, Integral Zagreb, Profil Mozaik, Aquarius Records, Croatia Recods i sva prodajna mjesta u sustavu ulaznice.hr

PAKET ULAZNCA za dvije večeri – 120 kn u pretprodaji i 150 kn na dan prvog koncerta.

 INFORMACIJE ZA POSJETITELJE:

Organiziran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.

Polasci: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00 sat te prema potrebi i kasnije. Povratak nakon koncerta. Ulaz publike od 19:00 sati.

U slučaju kiše koncerti će se održati u dvorani Centra za kulturu i film August Cesarec (Teatar EXIT), Ilica 208.

Osim pozitivne energije i udobnih cipela ne zaboravite ponijeti vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno. Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk ili ribički stolčić i uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću!

Za piće će se pobrinuti sljemenski ugostitelji.

Medijski pokrovitelji: Večernji list, T-Portal

Program je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport te sredstvima Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – Zg-kul.

Upite za akreditacije šaljite na medvedgradske.glazbene.veceri@gmail.com