Idealan spoj Swanky Monkey Gardena, The Garden Breweryja, A most unusual gardena, Submarine BBQ-a, Toasterie by Trapula donosi najurbaniju zimsku  manifestaciju u Zagrebu!

Na prostoru „Ljetne pozornice Tuškanac“ u okružju magične park šume počinje najGrinchmastija priča…Dođite doživjeti jedan neuobičajen advent u Pop Up Winter Gardenu.

„Why fit in when you were born to stand out?“

Svakako ne propustite zimsko kino i pogledajte jedan od božićnih filmova umotani u dekicu, a povedite i svoje najmlađe. Osim što mogu sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama u suradnji s Centrom za kulturu i film Augusta Cesarca, djeca će moći dočekati Novu godinu u podne razbijajući pinnatu uz dječji šampanjac!

Najbolje craft pivo, zimske koktele, nezaobilazno kuhano vino, burgere i još pregršt toga potražite na prozorima brodskih kontejnera dok uživate u nastupima internacionalnih i domaćih DJ-a i bandova. Tko zna, možda i zaplešete s Grinchem!?

Ukoliko ulicama grada naletite na oldtimer, odmah se ukrcajte i uživajte u svojoj vožnji do POP UP WINTER GARDENA… I ne dopustite Grinchu da Vam ukrade ovaj Božić!

RADIONICE ZA DJECU NA Pop Up Winter Gardenu

17.12.2016. subota
– od 12:00 do 14:00 izrada smiješnih prometnih znakova
– od 14:00 do 16:00 izrada instalacija u prostoru

24.12.2016. subota – Badnjak
– od 12:00 do 14:00 lutkarska radionica i predstava
– od 14:00 do 16:00 izrada ukrasa za bor i zajedničko ukrašavanje bora

SUDJELOVANJE BESPLATNO I SAV MATERIJAL OSIGURAN!

 

POP UP WINTER GARDEN ➟ NOVOSTI